2023 Yaz Dönemi Staj Tarihleri: 17 Temmuz 2023/25 Ağustos 2023

• – Zorunlu yaz stajı; okulumuzda öğrenci olarak bulunulan süreler içerisinde staj yapmamış ya da sigortalı olarak çalıştığı için stajdan muaf olmamış öğrencilerimizin mezun olabilmesi için gereklidir. Birinci sınıf sonunda ya da ikinci sınıf sonunda toplamda 30 iş günü olacak şekilde yapılır.

Başvuru Belgeleri:

• – 2022-2023 Yaz döneminde zorunlu stajlarını yapmak isteyen öğrencilerimiz Staj Başvuru Formunu eksiksiz olarak 3 suret halinde doldurmalıdır. (formlar okunaklı olması adına bilgisayar ortamında doldurulmalıdır) Çıktı alınan form üzerinde öğrencinin ıslak imzası, fotoğrafı, işletme kaşesi/mührü, işletme yetkilisinin ıslak imzası yer almalıdır. Staj Başvuru Formunun bulunduğu sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • – Staj Başvuru Formuna 1 adet taranmış okunaklı nüfus cüzdanı fotokopisi eklenerek Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri birimine en geç 10 Temmuz 2023 tarihine kadar elden teslim edilmelidir.
  • – Tüm formlarda kaşe, imza, onay orijinal ve eksiksiz şekilde olmalıdır.

STAJ SÜRESİNCE ÖĞRENCİNİN SORUMLULUKLARI

1- Staj Başvurusu Yapmak: (Son evrak teslim tarihi 10.07.2023)

2- Puantaj Formu Teslimi:  Puantaj formu çalıştığınız günleri gösterir ve sigortanızın (kısa vadeli iş kolu sigortası) okulumuz tarafından ödenmesi için gereklidir.

Temmuz Puantaj Formu İçin TIKLAYINIZ. (Son teslim tarihi 04.08.2023)

Ağustos  Puantaj Formu İçin TIKLAYINIZ. (Son teslim tarihi 31.08.2023)

3- Staj Bilgi Formu : Form İçin TIKLAYINIZ. (Son teslim tarihi 04.08.2023)

4- Staj Defteri Teslimi : Staj defteri örnek doldurma formu için TIKAYINIZ.  (Son teslim tarihi 31.08.2023)

NOT:

• – PUANTAJ FORMLARI STAJ DEFTERİ ve STAJ BİLGİ FORMU GÖNDERİMİ ÖĞRENCİNİN SORUMLULUĞUNDADIR, OKULUMUZA ULAŞMADIĞI TAKDİRDE STAJINIZ GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.
  • – HER İKİ AYA AİT PUANTAJ FORMLARINDA ÇALIŞMA YAPILAN YERLER İŞARETLENMİŞTİR. SADECE ADI SOYADI BÖLÜMÜNÜ DOLDURUP İŞVEREN BÖLÜMÜNDEKİ BİLGİLERİ YAZARAK KAŞE VE İMZA YAPTIRIP OKULA İLETMENİZ GEREKMEKTEDİR.
22 Mayıs 2023, Pazartesi 1173 kez görüntülendi