UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU YAZ STAJI BİLGİLENDİRMESİ

Staj Tarihleri :

• 18 Temmuz 2022/26 Ağustos 2022

Başvuru Belgeleri:

• 2021-2022 Yaz döneminde zorunlu stajlarını yapmak isteyen öğrencilerimiz Staj Başvuru Formunu eksiksiz olarak 3 suret halinde doldurmalıdır. (formlar bilgisayar ortamında doldurabilir) Çıktı alınan form üzerinde öğrencinin ıslak imzası, fotoğrafı, işletme kaşesi/mührü, işletme yetkilisinin ıslak imzası yer almalıdır. Staj Başvuru Formunun bulunduğu sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • Staj Başvuru Formuna 1 adet taranmış okunaklı nüfus cüzdanı fotokopisi eklenerek Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri birimine en geç 1 Temmuz 2022 tarihine kadar elden teslim edilmelidir.

Not:

• Staj yaparken yada staj sonunda gönderilmesi gereken Puantaj Formu , Bilgi Formu ve Staj Defteri gönderimi hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ.
  • Zorunlu yaz stajı daha önce okulumuz öğrencisi iken staj yapmamış yada sigortalı olarak çalıştığı için stajdan muaf olmamış öğrencilerimizin mezun olabilmesi için gereklidir. Birinci sınıf sonunda yada ikinci sınıf sonunda yapılabilir. Toplamda 30 iş günü olarak yapılır.
  • Öğrencilerimiz Staj defterini AKÜ kitap satış bürosundan temin edebilecekleri gibi https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteri-P357892823 adresinden de temin edebilirler.
  • İndirimli olarak gönderi yapmak için PTT Kargo Sözleşme Numarası : 503483294
13 Haziran 2022, Pazartesi 1381 kez görüntülendi