Genç Araştırmacıların Ar-Ge Kültürünün Tekno-Girişimcilik Dikeyinde Geliştirilmesi Etkinliği Başvurusu

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol TEKİN’in yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenen “Genç Araştırmacıların Ar-Ge Kültürünün Tekno-Girişimcilik Dikeyinde Geliştirilmesi -IV-” etkinliği başvuruları https://l24.im/dZmz link adresinde bulunan başvuru formu üzerinden yapılmaktadır.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi için teknogirisim.kastamonu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kastamonu Üniversitesi TÜBİTAK 2237-A Kapsamında “Akademisyenlerin Bilimsel Etkinlik Düzenleme Yetkinliklerinin Geliştirilmesi” Eğitimi

Kastamonu Üniversitesi  Tosya Meslek Yüksekokulu Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAMANOĞLU’nun yürütücülüğünü gerçekleştirdiği ve TÜBİTAK-BİDEB 2237 A- Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen, “Akademisyenlerin Bilimsel Etkinlik Düzenleme Yetkinliklerinin Geliştirilmesi” konulu eğitim etkinliği 01-04 Ekim 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz bünyesinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Katılımcıların yol, iaşe ve konaklama giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Eğitime başvuracak akademisyenlerden yurt içinde ikamet eden ve yurt içindeki üniversite/eğitim ve araştırma hastanesi/araştırma enstitüsünde çalışan en az doktora eğitimini tamamlamış akademisyen olma şartı aranmaktadır. Ayrıca katılımcıların ARBİS sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Başvuru ve eğitim ile ilgili detaylı bilgiler https://akademisyen2237.kastamonu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

 

 

Kastamonu Üniversitesi TÜBİTAK 2237-A Kapsamında “Üniversitemiz Öğrencileri için İhtisas Odağında TÜBİTAK 2209 Projelerinin Niteliğinin Arttırılması-II” Eğitimi

Kastamonu Üniversitesi  Tosya Meslek Yüksekokulu Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAMANOĞLU’nun yürütücülüğünü gerçekleştirdiği ve TÜBİTAK-BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenen 14-17 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan “Üniversitemiz Öğrencileri için İhtisas Odağında TÜBİTAK 2209 Projelerinin Niteliğinin Arttırılması-II” eğitim etkinliği gerçekleştirilecektir.

08 Ekim 2024, Salı 25 kez görüntülendi