Okulumuz Müdürü Doç. Dr. Erhan ÜNAL, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şeyma ŞAFAK YAŞAR ve Öğr. Gör. Ahmet YURDADUR, okulumuzu tanıtmak, bölümlerimiz hakkında bilgi vermek, uzaktan eğitim sisteminin okulumuzda uygulanış şekli hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde bir sunum gerçekleştirmiştir.

Sunum, 25 Nisan 2024 Cuma günü saat 10.00’da AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji konferans salonunda yoğun bir öğrenci katılımı ile yapılmıştır.

Sunumda hem uzaktan eğitimi hakkında bilgi verilmiş hem de okulumuzda gerçekleştirilen uzaktan eğitimin hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuştur. Okulumuz programları öğrencilere sunum ile anlatılmış ve sunum sonunda öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

07 Mayıs 2024, Salı 12 kez görüntülendi