Güvenlik Tebirleri

–  Akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz hafta sonları saat 08:00-20:00 saatleri arasında kampüs ve okul alanlarına giriş yapabilecek olup, saat 20:00 den sonra herhangi bir şekilde okul veya kampüs alanında bulunmak isteyen akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin birim amirlerinin izni dahilinde kampüs ve okul alanlarına girişleri sağlanacaktır. Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde bulunan eğitim birimleri için bu şekilde izin verilen personel veya öğrencilerin adı soyadı ve T.C. Numaraları önceden Rektörlüğümüz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bildirilecektir.

– Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimizden henüz öğrenci kimlik kartları alamayanlar için, kampüs veya okul alanlarımıza girişlerinde kolaylık sağlanması gerekmektedir. Belirlenen bu süre içerisinde öğrencilere, öğrenci kimlikleri ilgili birimlerce dağıtılması gerekmektedir.

19 Eylül 2017, Salı 189 kez görüntülendi